منو اشيا عمودي

1397/6/21 چهارشنبه

نکات مهم در خصوص LMS

سامانه یادگیری الکترونیکی  LMS
منابع دروس الکترونیکی دقیقاً همان منابع درسی مربوط به سایر دانشجویان می باشد . و بر اساس آن میان ترم اعمال می گردد.
برگزاری امتحانات پایان ترم دروس الکترونیکی دقیقاً همانند دروس عادی و در تاریخ مشخص شده و در کارت آزمون دانشجویان و در محل آزمون مندرج و در کارت آزمون انجام خواهد شد. بنابراین امتحان پایان ترم دانشجو در مرکز محل تحصیل یا محلی که دانشجو برای آزمون انتخاب می نماید برگزار خواهد شد. فایل اطلاعات سامانه الکترونیکیelc.pnu.ac.irسامانه lms.pnu.ac.ir که فعالیت آموزش گیرنده را ثبت و پیگیری می کند دروس بدون منبع صرفاً بر اساس الکترونیکی ارائه می گردد. و به صورت عادی ممنوع می باشد.ارائه دروس به صورت همزمان عادی و الکترونیکی برای دانشجویان عادی ممنوع است .

کلیه دانشجویان تا قبل از زمان حذف و اضافه 14/7/97 الی 25/7/97  نسبت به وضعیت ارائه دروس خود (الکترونیکی یا عادی) اقدام نمایند. در صورت ارائه دروس به صورت الکترونیکی دانشجو موظف است به سامانه یادگیری LMS جهت برگزاری کلاسها مراجعه نماید.